Tilaa esittely!

Kuvateksti

Voit tilata meiltä tuote-esittelyn/tuotemyynnin työpaikallesi tai kotiisi pääkaupunkiseudulla. Pidämme esittelyitä myös koulutuspäivillä tai messuilla.


Esittely työpaikalle

Pidämme esittelypöytää sovitusti työpaikallanne työntekijöille sekä asiakkaillenne sovitun kellonajan. Osaston kahvihuoneet tai työpaikan aulatilat sopivat esittelytilaksemme. Tarvitsemme teiltä vain osoitetun paikan sekä pöytätilat esittelyä varten. Teemme teille myös valmiiksi esitteen tuote-esittelystä/-myynnistä, jota voitte jakaa työpaikallanne.

Kotiesittely

Kotiesittelyn järjestäjä eli emäntä kutsuu kotiinsa esim. ilta-esittelyyn tuttaviaan, joille pidämme lyhyen kello-/koruesittelyn ja annamme sen jälkeen mahdollisuuden kokeilla tuotteita. Kutsujen osallistujat saavat joko samantien ostokset mukaansa tai he voivat jättää tilauksensa esittelijälle.
Kutsujen emäntä saa jokaisesta kutsuilla tehdystä ostosta 0,5€:n hyvityksen omasta ostoksestaan sekä yhden valinnaisen kellon tai korun lahjaksi emännöinnistä, kun tilausmäärä ylittää 5 tuotetta. Tarkista ajankohtaiset emännänlahjavaihtoehdot esitteestämme, kiitos.
Teemme emännälle hyvissä ajoin ennen kutsuja esitteen, jota hän voi jakaa kutsuttaville tutuilleen.

Tilaa esittely!

sähköpostitse muotikellojakoru@outlook.com

Mainitse tilatessasi:
-toivottu esittelyajankohta, päivämäärä ja kellonaika
-esittelypaikka
-nimesi ja yhteystietosi

Kiitos!